Maak met je klas de Techniek Ontdekkingsreis

Vanwege de zorgelijke ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus is het PET-evenement het Gooi 2021 op College de Brink in Laren verplaatst naar 7, 8 en 9 februari 2022. Uiteraard afhankelijk van de corona maatregelen die dan van kracht zijn.

Deelnemende scholen

Voor de ingeschreven basisscholen geldt dat de reeds vastgestelde indeling van deelname aan het PET ongewijzigd blijft voor de nieuwe data. Noteer dit vast in de agenda! Bewaar ook de reeds uitgereikte polsbandjes voor het nieuwe moment.

Virtueel op expeditie

Om de leerlingen nog beter voor te bereiden op deelname aan PET het Gooi nodigen we de leerkrachten van de deelnemende basisscholen uit om de komende maanden met hun leerlingen op ontdekkingsreis te gaan langs de zeven werelden van Techniek. Er is uitdagend film- en lesmateriaal ontwikkeld om deze ontdekkingsreis met de leerlingen te maken. Ga op www.maakhetmettechniek.nl via tabblad Scholen naar de button voor leerkrachten groep 7/8. Klik op de post “Maak met je klas de Techniek Ontdekkingsreis”. In dit bericht staan diverse links om bij het film- en lesmateriaal te komen.

Bezoek een regionaal bedrijf

Onderdeel van de ontdekkingsreis kan een bezoek zijn aan een regionaal bedrijf. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact op met STO het Gooi projectleider Raymond Kok (0653298062 of rkok@gsf.nl). Ook namens Frank van der Sluijs van Beleef je Beroep, wensen wij jullie veel plezier met deze ontdekkingsreis! Wij kijken er nu al naar uit om jullie in februari 2022 op PET het Gooi op College de Brink in Laren te ontmoeten.

Maak met je klas de Techniek Ontdekkingsreis - Maak Het Met Techniek