VMBO Techniekdagen

Meld je aan voor de VMBO Techniekdagen!

Ze staan weer in de steigers: de Techniekdagen Gooi en Vechtstreek 2023, en we hebben er weer zin in! De VMBO Techniekdagen Gooi en Vechtstreek vinden plaats van maandag 13 februari tot en met donderdag 16 februari 2023. Ruim 1000 vmbo-leerlingen zullen kennismaken met de mogelijkheden van leren en werken in de techniek. Het programma is gericht op vmbo kbl- en gtl-leerlingen die voor een profielkeuze staan.

Locatie en vervoer

De leerlingen zijn te gast op locatie Bouw- en Installatiemensen Gooi- en Vechtstreek / MBO Hilversum, Parallelweg 1, Bussum. De organisatie regelt het busvervoer voor jou en jouw leerlingen. Op locatie gaan de leerlingen actief aan de slag met korte technische workshops. Leren door ervaren is het doel!

Programma

Het programma duurt 1,5 tot 2 uren. Er is keuze uit diverse workshops waarin techniek vanuit een breed perspectief in beeld wordt gebracht. De workshops duren 20 minuten. In januari ontvangt u het definitieve programma met de informatie over de workshops.

Kosteloos toegankelijk

De Techniekdagen Gooi en Vechtstreek zijn onderdeel van Maak het met Techniek/Sterk Techniekonderwijs Het Gooi en Tech your Talent en hierdoor zonder kosten toegankelijk voor alle vmbo-leerlingen uit de regio. Hieronder kun je jouw leerlingen aanmelden en jullie voorkeursdag aangeven. De organisatie-leden doen hun best hiermee rekening te houden tijdens het indelen. Meld jouw leerlingen uiterlijk 10 oktober a.s. aan.

Heb je vragen?

Mail naar marleen@skriva-ondernemen.nl, projectleider Techniekdagen Gooi en Vechtstreek. Houd voor meer info deze pagina in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Meld hier jouw leerlingen voor 10 oktober a.s. aan

Bekijk hier het filmpje van vorig jaar.

Tot ziens bij de Techniekdagen!

Namens werkgroep Techniekdagen Gooi en Vechtstreek
Gert Boxem – Huizermaat
Bastiaan Rietveld – Erfgooiers College
Mirjam Wets – Hilfertsheem College
Raymond Kok – Maak het met Techniek
Marleen Schrijver – Projectleider (06-54693592)

Partners