Technolab Yuverta Naarden

Technolab Yuverta Naarden - Maak Het Met Techniek

Kom proeven van techniek bij Yuverta Naarden

In het Technolab bij Yuverta Naarden ontdekken leerlingen wat zij zelf met techniek en technologie kunnen maken. Ze gaan daarbij aan de slag met slimme technologie en gadgets, zoals een VR-bril, drones en een foodprinter.  

Groen heeft de toekomst
Groen denken en doen. Dat is wat je bij Yuverta Naarden kunt leren. Op onze school leren leerlingen veel over dieren, voeding, natuur en techniek, maar ook over duurzaamheid en milieu. In ons Technolab staan ook duurzame innovaties centraal. We hebben bijvoorbeeld een verticale groentekas, waarmee je sneller nieuwe plantjes kunt opkweken. De foodprinter gebruiken we in de kookklas om gezonde voeding op een creatieve manier te presenteren en te serveren. Denk aan een bijzondere vorm, een logo of een foto.  

In het lab
Onder begeleiding van onze Technolab-docent Piet ontdekken leerlingen hoe zij met techniek en technologie kunnen bouwen aan een nieuwe groenere wereld. Er zijn meerdere kant-en-klare lessen te volgen. Maar je mag ook met je klas nieuwe innovaties komen uitproberen. In ons Technolab is bijna alles mogelijk.

Een greep uit het lesaanbod:

  • Leer slimme sensoren programmeren.
  • Vind uit hoe je met DNA-onderzoek een heuse superaardbei kunt kweken.
  • Ontdek hoe je met de foodprinter bijzondere ingrediĆ«nten kunt printen.

Spannende ontdekkingsreis
Klaar voor een spannende ontdekkingsreis? Meld je dan via onderstaande knop aan voor het Technolab bij Yuverta Naarden.

Kom proeven van techniek bij Technolab Yuverta

Technolab Yuverta Naarden - Maak Het Met Techniek