Technieksnuffelen bij uw bedrijf?

Beroepsoriëntatie is een proces van snuffelen, denken, twijfelen, praten en dromen. En dat is precies wat ruim 900 vmbo-jongeren op 21 maart en 13 april gaan doen. Als bedrijf in de techniek in de regio Gooi en Vechtstreek kunt u zich hiervoor openstellen. Doe mee aan Gooi on Stage!

On Stage is een landelijk initiatief en inmiddels, vanaf 2007, al in 18 regio’s in Nederland actief. De jongeren maken tijdens een Beroepenfeest op 21 maart 2023 kennis met beroepsbeoefenaren en maken twee afspraken voor werkbezoeken op de Doe Dag 13 april 2023. De jongeren krijgen op deze manier een beeld van de verschillende beroepen die er zijn. Enorm belangrijk, want al gauw moeten zij zelf een keuze maken voor een vervolgopleiding en beroep.

Laat jongeren warmlopen voor een beroep in de techniek!

Door middel van dit op werk gerichte project kunnen jongeren ontdekken waar ze warm voor lopen en wat bij ze past. Als geen ander weet u dat het vinden van geschikt personeel in de technieksector een uitdaging is en voorlopig ook blijft. Met dit project kunt u daarom een belangrijke rol spelen in het keuzeproces van deze jongeren en de jongeren enthousiast maken voor een beroep in de techniek. Want wie kan het beroepsbeeld beter schetsen dan degene die op de werkvloer het beroep dagelijks uitvoert en precies weet wat je ervoor moet doen en laten?

Wat levert het u op?

  • promotie voor uw bedrijf/technische beroepen
  • u ontmoet de toekomstige medewerkers 
  • u helpt de toekomstige vakmensen bij hun keuze

Investering: 2 werkdagen van uw tijd

Deelname is kosteloos. Hier ziet u de bedrijven die zich reeds aangemeld hebben: www.hetgooionstage.nl/beroepen Meer weten of ziet u kansen in dit platform? Neem gerust contact op met Eleonore de Vette, projectleider 06-34937132 of mail@hetgooionstage.nl Meteen aanmelden kan ook via deze link: www.hetgooionstage.nl/aanmelden. Wij kijken uit naar uw aanmelding, want toekomstperspectief van jongeren is een zaak en taak van ons allemaal.

Technieksnuffelen bij uw bedrijf? - Maak Het Met Techniek