Techniekdagen Gooi en Vechtstreek 2024: meld je aan!

De VMBO Techniekdagen Gooi en Vechtstreek 2024 vinden plaats van maandag 29 januari tot en met donderdag 1 februari 2024 bij Bouw- en Installatiemensen Gooi- en Vechtstreek / MBO Hilversum, Parallelweg 1, Bussum. Busvervoer wordt geregeld.

Ruim 1100 vmbo-leerlingen maken kennis met de mogelijkheden van leren en werken in de techniek. Het programma is gericht op vmbo KBL- en GTL-leerlingen die voor een profielkeuze staan. Tijdens een speciaal programma met de focus op “techniek zelf ervaren”, maken de leerlingen kennis met verschillende mogelijkheden van werken in de techniek. Het programma duurt 1,5 tot 2 uren. Er is keuze uit diverse workshops waarin techniek vanuit een breed perspectief in beeld wordt gebracht. De workshops duren 20 minuten. In december versturen we het definitieve programma met de informatie over de workshops.

Aanmelden voor 19 oktober

In de aanmelding kun je jouw voorkeursdag aangeven. De organisatie doet haar best hiermee rekening te houden tijdens de indeling. Meld jouw leerlingen uiterlijk 18 oktober 2023 aan. Meld je hier aan.

Samenwerking onderwijs en bedrijfsleven

De Techniekdagen Gooi en Vechtstreek zijn onderdeel van Maak het met Techniek/Sterk Techniekonderwijs het Gooi en Tech your Talent en daardoor zonder kosten toegankelijk voor alle vmbo leerlingen uit de regio. Sterk Techniekonderwijs het Gooi wil met het platform Maak het met Techniek alle jongeren uit het Gooi hun talenten voor techniek wil laten ervaren. De dagen worden georganiseerd door een samenwerking van enthousiaste mensen uit technisch bedrijfsleven, mbo-, vmbo-onderwijs, overheid en brancheorganisaties die de techniek een warm hart toedragen.

Heb je vragen?

Mail naar marleen@skriva-ondernemen.nl, projectleider Techniekdagen Gooi en Vechtstreek. Houd voor meer info deze pagina in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Techniekdagen Gooi en Vechtstreek 2024: meld je aan! - Maak Het Met Techniek