Stagelopen bij het Technolab

De vier Technolabs in het Gooi bieden, in samenwerking met het MBO College Hilversum, aankomend onderwijsassistenten de mogelijkheid om stage te lopen en zo ervaring op te doen met het werken met basisschoolleerlingen èn Wetenschap & Techniek.

Regiocoördinator W&T Carolien van der Meer van MBO College Hilversum verwacht veel aanmeldingen. “W&T is natuurlijk hartstikke hot. Het is verplicht in het basisonderwijs en er zijn nog niet veel onderwijsassistenten met ervaring op de arbeidsmarkt. Het vergroot je kansen op een baan in deze richting.”

Naast een reguliere stage van twee dagen per week bij een groep in het voortgezet onderwijs loopt de student eens in de twee weken stage op een Technolab. Het gaat om studenten Onderwijsassistent die een stage zoeken voor opleidingsjaar 2. Door middel van flyers en narrowcasting op de schermen in de lokalen van het MBO College wordt een oproep gedaan contact op te nemen. Er zijn enkele stageplekken beschikbaar. Carolien: “Ik verwacht dat deze unieke stageplekken in no time ingevuld zijn!”

Stagelopen bij het Technolab - Maak Het Met Techniek