Speelt jouw vmbo-klas al mee?

Docenten van het vmbo, opgelet! Meedoen aan de Maak het met Techniek Quiz kan sowieso. Of je nu de Techniekdagen organiseert op school of niet. Het is te leuk om te missen op 22 april 2021 via livestream. Schrijf je hier in!

De Maak het met Techniek Quiz laat jongeren op een speelse manier kennismaken met het brede werkveld van techniek. Aan de hand van de 7 werelden van techniek krijgen de deelnemers 21 quizvragen. De vragen worden ingeleid door filmpjes uit het regionale bedrijfsleven waarin jongeren een centrale rol spelen. Een enthousiaste quizmaster begeleidt de quiz. Er zijn vier sessies waarbij de deelnemers kans maken op het winnen van een bokaal. Aan het eind van de dag kunnen ook anderen deelnemen aan de quiz. Ouders, docenten, bedrijven en geïnteresseerden: schrijf je hier in.

Meer info?
Lees hier hoe je je klas voorbereidt en je vindt er meer achtergrondinformatie over de Maak het met Techniek Quiz. Techniekdagen organiseren op school? Met behulp van een menu kun je LOB-lessen heel gemakkelijk en in je eigen tijd inplannen.

Mis het niet!
Schrijf jouw klas hier in voor de Maak het met Techniek Quiz. Namens Techniekdagen Gooi en Vechtstreek: we wensen alle deelnemers veel speelplezier!

Speelt jouw vmbo-klas al mee? - Maak Het Met Techniek