PET Event 2023: u kunt zich aanmelden!

Graag nodigen wij leerkrachten van groep 8 met leerlingen van harte uit om deel te nemen aan het PET Event op 2, 3 en 4 oktober 2023 op College de Brink in Laren. Wij zien uit naar jullie deelname!

Aanmelden kan vóór 1 juli 2023 via deze link voor een ochtend- (van 08.45 tot 11.30 uur) of een middagsessie (van 12.45 tot 15.30 uur). U ontvangt van ons een bevestiging en, na sluiting van de aanmeldingstermijn, informeren we u verder over de exacte datum, tijd en praktische informatie over de dag zelf.

Deelname en busvervoer zijn gratis
De deelname aan het PET Event is gratis. Wilt u gebruikmaken van gratis busvervoer, geef dit dan aan op het aanmeldingsformulier.

Wat is het PET Event?
Het Promotie Evenement Techniek (PET) is er speciaal voor basisschoolleerlingen van groep 8 uit het Gooi. Gedurende een dagdeel worden zij in groepjes langs workshops geleid. Tijdens deze workshops, georganiseerd door bedrijven en organisaties, gaan de leerlingen op ontdekkingsreis in de 7 werelden van techniek. Hierbij gaan ze zoveel mogelijk zelf aan de slag met allerlei technische doe-activiteiten. Het PET is een prachtige gelegenheid om kinderen in contact te brengen met techniek in de breedste zin. Met een grote variatie aan leuke workshops is er voor elk kind wat wils. Of het nu geïnteresseerd is in techniek of niet…

De 7 werelden zijn:

  • Mens & gezondheid
  • Energie, water & veiligheid
  • Voeding & natuur
  • Wonen, werken & verkeer
  • Ontwerp, productie & wereldhandel
  • Digitaal, media & entertainment
  • High-tech & science

Voor vragen of meer informatie neemt u contact op met Raymond Kok (projectleider STO het Gooi, 06-53298062) of Frank van der Sluijs (Stichting Beleef je Beroep, 06-29516257). Het PET Event is een initiatief van STO het Gooi en wordt uitgevoerd door Maak het met Techniek en stichting Beleef je beroep. Het initiatief wordt gesteund door Jet-Net TechNet.

PET Event 2023: u kunt zich aanmelden! - Maak Het Met Techniek