Opening Technolab Yuverta Naarden online

Op woensdag 9 februari om 11.00 uur kun je online naar binnen in ons nieuwe Technolab. Kom jij ook naar de online opening? Meld je aan via www.yuverta.nl.

We zijn benieuwd wat jullie vinden van het nieuwe Technolab en staan te trappelen van ongeduld om jullie er te ontvangen. We hebben verslaggevers op locatie en de uitslag van de ontwerpwedstrijd wordt bekend gemaakt. Jij bent er toch ook bij?

Proefdraaien Technolab Laren

In het Technolab in Laren gaan we tot de voorjaarsvakantie (van 21 t/m 25 febr.) proefdraaien met een paar klassen. Daarna stellen we dit Technolab open voor alle basisscholen in het Gooi. Op deze manier komen kinderen al op jonge leeftijd in aanraking met techniek en technologie.

Talent voor techniek ontdekken

Het Technolab is zodanig ingericht dat leerlingen spelenderwijs kennismaken met moderne techniek en technologie, onder begeleiding van po- en vmbo-docenten. ​Met de tools en opdrachten in het Technolab wordt aansluiting gemaakt met de technische vmbo-profielen. Hiermee ontdekken de leerlingen hun eigen kwaliteiten en drijfveren met techniek en kunnen een gefundeerde keuze maken voor een technisch profiel.

Opening Technolab Yuverta Naarden online - Maak Het Met Techniek