Ontdek het vmbo live en met een game!

De vmbo-open dagen komen er weer aan. Wil je groep 8-leerlingen hierop voorbereiden op een voor hun aantrekkelijke manier? Laat ze de gratis Go VMBO Game spelen via govmbo.nl

Ontdek talenten en interesses tijdens een ontdekkingstocht op de eerste schooldag. Stel vragen aan leerlingen en docenten én los puzzels op in lokalen. Ouders en leerkrachten vinden op de website govmbo.nl meer informatie over het vmbo.

Promotiepakket

De game kan extra gepromoot worden op jouw school door het gratis klassenpakket te downloaden. Hiermee breng je de game onder de aandacht. Ga naar govmbo.nl/klassenpakket. Op deze website vind je informatie over het voortgezet onderwijs in het algemeen en het vmbo in het bijzonder. Welk niveau of leerweg en welke vmbo-school passen het beste?

Go VMBO game

Lees meer over de profielen, de vakken en de mogelijkheden na het vmbo. Laat groep 8’ers zelf op onderzoek uitgaan met de Go VMBO game. Met de game leren basisschoolleerlingen spelenderwijs hoe het voortgezet onderwijs en het vmbo in elkaar zitten. Zo kunnen ze zich goed voorbereiden op de stap naar de middelbare school!

Open dagen in het Gooi

7 februari Open dag College de Brink in Laren

7 februari Open dag Yuverta in Naarden

10 februari Open dag Groot Goylant in Hilversum

2 maart Open dag Hilfertsheem College in Hilversum

Ontdek het vmbo live en met een game! - Maak Het Met Techniek