Meld je aan voor de Techniekdagen 2022

Ze staan weer in de steigers: de Techniekdagen Gooi en Vechtstreek 2022. Hebben jullie er ook weer zin in? Je kunt je klas nu al aanmelden!

Terwijl de winter nog moet komen, zitten wij met ons hoofd al in de lente. Van maandag 7 tot en met donderdag 10 maart 2022 vinden de Techniekdagen Gooi en Vechtstreek plaats. Die periode kunnen ruim 1000 vmbo-leerlingen KBL en GTL, die voor een profielkeuze staan, live kennismaken met de mogelijkheden van leren en werken in de techniek. Leren door ervaren is het doel!

Programma met power

De leerlingen kunnen kiezen uit diverse workshops waarin techniek vanuit een breed perspectief in beeld wordt gebracht. De workshops duren 20 minuten. Het programma duurt 1,5 tot 2 uur. In januari ontvang je het definitieve programma met informatie over de workshops. Je kunt een portie power verwachten.

De bus wordt geregeld

De leerlingen zijn te gast op locatie Bouw- en Installatiemensen Gooi- en Vechtstreek/MBO Hilversum, Parallelweg 1 in Bussum. Deze, pas vernieuwde, locatie biedt alle mogelijkheden en de laatste technische snufjes om actief aan de slag te gaan met de technische workshops. De organisatie regelt jullie busvervoer. Dat is dan alvast mooi geregeld.

Kosteloos toegankelijk

De Techniekdagen Gooi en Vechtstreek zijn onderdeel van Sterk Techniekonderwijs het Gooi en daardoor zonder kosten toegankelijk voor alle vmbo-leerlingen uit de regio. Hieronder kun je je met de klas aanmelden en een voorkeursdag aangeven. Wij doen ons best hier rekening mee te houden tijdens de indeling. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 december 2021. Vragen? Mail naar marleen@skriva-ondernemen.nl, projectleider Techniekdagen Gooi en Vechtstreek. Houd voor de ontwikkelingen onze site in de gaten.

Meld je aan voor de Techniekdagen 2022 - Maak Het Met Techniek