Mavo-leerlingen ontwerpen Happy Building

In april kondigden we dit STO-project al aan: vanaf september gaan mavo-leerlingen in het Gooi een uitdaging aan met als thema: Verbeter de leefbaarheid van onze woonomgeving. Door middel van een challenge dagen wij alle mavo-leerlingen uit Gooi uit om een Happy Building te ontwikkelen.

Een Happy Building is een duurzaam, veilig en comfortabel gebouw. Bouwbedrijf Intersell uit Naarden werkt veel en nauw samen met de woningcorporatie De Alliantie. Samen staan ze voor flinke uitdagingen om woningen in het Gooi te renoveren zodat ze duurzamer, veiliger en comfortabeler worden. De uitdaging voor de jongeren is erachter komen hoe je dat doet. Welke innovatieve idee├źn hebben zij om bewoners meer woonplezier te geven? De challenge is: Hoe ziet jouw duurzame, veilige, comfortabele en vooral happy flat eruit? De jongeren kunnen hun producten inzenden tot en met donderdag 25 november 2021. Een speciale voorronde-jury zal zes inzendingen selecteren voor de Grand Finale, die op 9 december 2021 plaatsvindt. De zes geselecteerde groepen mogen zich presenteren aan de vakjury onder voorzitterschap van Dik van Enk, directeur van Intersell. Er zijn mooie prijzen te verdienen.

Met dit Invented by All-project krijgen alle mavo-leerlingen in het Gooi de kans om kennis te maken met technische beroepen en te werken aan een levensecht vraagstuk van een bedrijf uit de regio.

Mavo-leerlingen ontwerpen Happy Building - Maak Het Met Techniek