Leraar worden in het Gooi?

Denk jij wel eens na over een carrière in het mbo? Kom op 21 maart 2023, van 18.00 tot 20.00 uur, naar de MEET & GREET van Leraar in het Gooi, live in het MBO College Hilversum.

Als leraar kun je jouw kennis en kunde overdragen aan studenten in het middelbaar onderwijs, een bijdrage leveren aan hun ontwikkeling en hun toekomst. En direct betaald aan de slag voor minimaal twee dagen per week. ‘Leraar in het Gooi’ wil je informeren en inspireren en gaat ook graag met je in gesprek. ‘Leraar in het Gooi’ is een initiatief van de besturen voor basis, speciaal en voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs uit de regio het Gooi.

De voordelen van leraar zijn

Werken in het onderwijs is werken in een dynamische omgeving. Geen dag is hetzelfde. Je hebt veel interactie met leerlingen en collega’s. Je doet betekenisvol werk en dat gaat verder dan kennis overdragen. Wil je weten of het vak van leraar echt iets voor jou is? Of heb je vragen over opleiding en randvoorwaarden? Ben je benieuwd welke vacatures er zijn? Op deze MEET & GREET van Leraar in het Gooi. Je krijgt er informatie over het opleidingstraject dat bij jou past, je ontmoet zij-instromers en krijgt voorbeelden van openstaande vacatures.

Houd je talent niet voor jezelf. Meld je hier aan voor de MEET & GREET.

Leraar worden in het Gooi? - Maak Het Met Techniek