Lancering Maak het met Techniek Magazine

Op maandag 13 maart is het Maak het met Techniek Magazine gelanceerd. De robots Robin en Nao deden dit op ludieke wijze. Bekijk het filmpje en bestel de gratis magazines!

Elke leerkracht van groep 7/8 die vanaf 12 april 2023 een Technolab in het Gooi bezoekt of bezoek krijgt van de Maak het met Techniek-ambassadeurs krijgt 30 magazines kado! Ben je nu al nieuwsgierig naar al het leuks en leerzaams wat erin staat? Stuur een mail naar info@maakhetmettechniek.nl o.v.v. Magazine en we komen jullie een pakketje magazines brengen.

Te gekke prijzen

STO maakte het magazine speciaal voor de leerlingen van groep 7 en 8 van de basisscholen in het Gooi. Kinderen lezen erin over ervaringen van jonge mensen in de techniek en over voor hen aansprekende onderwerpen waar techniek aan te pas komt. Natuurlijk staan er ook leuke puzzels en een quiz in. Door antwoorden op de quizvragen in te sturen maken ze kans op kaartjes voor het nieuwe Mediamuseum Beeld & Geluid. Als ze een filmpje insturen van een – met de klas zelfgebouwde – kettingreactie kunnen ze een 3d-printer winnen! Deze te gekke prijs is mogelijk gemaakt door onderwijsinstituut WisMon.

Bekijk hier het filmpje van de lancering door twee robots!
Het eerste magazine werd overhandigd aan leerling Ghazi.
Lancering Maak het met Techniek Magazine - Maak Het Met Techniek