PET Event = vol

Alle basisscholen in het Gooi zijn uitgenodigd om met groep 8 naar het PET Event te komen. Het evenement vindt op 14, 15 en 16 oktober 2024 plaats op College de Brink in Laren. Deelname aan het PET is gratis. Er zijn ochtendsessies (van 08.45 tot 11.30 uur) en middagsessies (van 12.45 tot 15.30 uur). Leerkrachten kunnen zich wel inschrijven, maar komen op een wachtlijst. Indien er plek vrij komt, stellen we je op de hoogte.

Wat is het PET Event?
Het Promotie Evenement Techniek (PET) is er speciaal voor basisschoolleerlingen van groep 8 uit het Gooi. Gedurende een dagdeel worden zij in groepjes langs workshops geleid. Tijdens deze workshops, georganiseerd door bedrijven en (school)organisaties, gaan de leerlingen op ontdekkingsreis in de 7 werelden van techniek. Hierbij gaan ze zoveel mogelijk zelf aan de slag met allerlei technische doe-activiteiten.

De 7 werelden zijn:

  • Mens & gezondheid
  • Energie, water & veiligheid
  • Voeding & natuur
  • Wonen, werken & verkeer
  • Ontwerp, productie & wereldhandel
  • Digitaal, media & entertainment
  • High-tech & science

Het PET is een prachtige gelegenheid om kinderen in contact te brengen met techniek in de breedste zin. Met een grote variatie aan leuke workshops is er voor elk kind wat wils. Of het nu ge├»nteresseerd is in techniek of niet…

Doen uw leerlingen van groep 8 ook mee?
U ontvangt van ons een bevestiging en, na sluiting van de aanmeldingstermijn, informeren we u verder over de exacte datum, tijd en praktische informatie over de dag zelf.

Vervoer
Wij gaan ervan uit dat jullie eigen vervoer kunnen regelen.

Wij zien uit naar jullie deelname!

Voor vragen of meer informatie neemt u contact op met Raymond Kok 06-53298062 of Tasja Koning 06-440 430 42 van STO het Gooi.

PET Event = vol - Maak Het Met Techniek