En de winnaars zijn…

Al konden de Techniekdagen op locatie niet doorgaan, hebben de vmbo-docenten in het Gooi de alternatieven, die Techniekdagen Gooi en Vechtstreek en Maak het met Techniek boden, met enthousiasme opgepakt.  

De docenten hebben verschillende technieklesactiviteiten met de leerlingen uit leerjaren 1, 2 en 3 ondernomen, waar goed op werd gereageerd. Als slotevenement was er de Maak het met Techniek Quiz via livestream voor leerlingen en andere geïnteresseerden. De winnaars zijn Laura (2B) van het Hilfertsheem College in Hilversum, Julian, Tom en Tijn (3MC) van de Huizermaat in Huizen en twee leerlingen van College de Opmaat in Hilversum. Gefeliciteerd met jullie bokaal! Van de andere geïnteresseerden sleepte Bertus Bakkenes van Pon Dealer de hoofdprijs in de wacht.

Onderstaande bedrijven maakten de quiz mede mogelijk. Bekijk het filmpje voor een beknopt overzicht. Bouwmensen Gooi en Vechtstreek, Installatiemensen Gooi en Vechtstreek, Coen Hagedoorn Bouwgroep, Pon Dealer, De Groene Afslag, Ter Gooi Ziekenhuizen, Show Rental, Brakel Producties, Hoba, Ketelaar Installatie Service en IW Midden. Bedankt voor jullie medewerking. Samen maken we techniek zichtbaar in de regio.

En de winnaars zijn… - Maak Het Met Techniek