Doe mee met jouw klas aan de Grootste Online Escaperoom!

In de week van 31 mei is het de Dutch Technology Week. Dan wordt de Grootste Online Escaperoom voor het onderwijs georganiseerd. Helpt jouw klas Nikki de eerste klimaatneutrale wereldreis op een zeilboot te maken? 

Alle leerlingen van groep 7/8 en klas 1/2 kunnen meedoen aan de online escaperoom. Het wordt een spannende game waarin leerlingen de wereld overzeilen, worden uitgedaagd om hun digitale vaardigheden in te zetten en tegelijkertijd ontdekken hoe zij technologie kunnen inzetten tegen klimaatverandering. Schrijf je gratis in! 

Zeil de wereld rond met Nikki

Nederlandse tiener Nikki wil de eerste zijn die een klimaatneutrale wereldreis van 40.000 km op een zeilboot gaat maken. Dit wil zij bereiken met de hulp van duizenden jongeren van haar leeftijd. Om de wereld rond te zeilen, moeten Nikki en haar team van helpers erachter komen hoe de boot in beweging te houden met groene energie, A.I. navigatie en communicatie. De nieuwste technologie, digitale tools en high tech food worden ingezet. Helpt jouw klas Nikki om haar missie te volbrengen? De actie wordt mogelijk gemaakt door: Stichting Future NL, Jet-Net & TechNet en Make Tech Yours.

Bekijk Nikki’s persoonlijke oproep!

Doe mee met jouw klas aan de Grootste Online Escaperoom! - Maak Het Met Techniek