Boek een workshop techniek in jouw klas

Ben jij leerkracht van een groep 7 of 8 in het Gooi? Dan staan de ambassadeurs van Maak het met Techniek voor je klaar om de kinderen een te gekke techniekworkshop te geven. Je hoeft ze maar te boeken via deze link.

In deze workshop van een lesuur (max 50 minuten) gaan twee van deze ambassadeurs een quiz doen, een actieve opdracht en delen ervaringen over techniek. Daarnaast delen ze een magazine en een doe-opdracht uit aan de leerkracht die na de workshop zelfstandig gebruikt kan worden om de wereld van techniek verder te verkennen. We proberen altijd 10 minuten van tevoren aanwezig te zijn, zodat we op tijd kunnen beginnen. We hebben een beamer/scherm nodig om de workshop te kunnen doen.

Maak nu een afspraak!

Jongeren staan dichterbij basisscholieren dan volwassenen. Vmbo’ers die voor een opleiding in techniek hebben gekozen, kunnen hen daarom het beste enthousiasmeren. De ambassadeurs worden begeleid door Team Ollie, een bureau dat de ambassadeurs van Maak het met Techniek opleidt en coacht. Plan hier een datum om de Maak het met Techniek-ambassadeurs uit te nodigen in jouw groepen 7 & 8. Is er één groep 7 en één groep 8? Probeer deze dan in één tijdslot van twee uur achter elkaar te zetten. We hebben in een blok van 10.00 tot 12.00 uur ruimte voor twee workshops achter elkaar. Mochten er twee groepen van beide leerjaren zijn, dan kun je wel twee data kiezen. Veel plezier!

Boek een workshop techniek in jouw klas - Maak Het Met Techniek