9 maart: open dag opleidingsbedrijven

Weten jouw vmbo-leerlingen al wat voor vervolgopleiding ze willen gaan doen? Op 9 maart en 8 juni organiseren de gezamenlijke opleidingsbedrijven in de installatie- en elektrotechniek open dagen op circa 40 locaties in heel Nederland. Ondersteund door Wij Techniek.

Installatie- en elektrotechniek zijn veelzijdig vakgebieden waarin veel ruimte is voor zelfontplooiing. U kunt leerlingen en studenten hier laten kennismaken met de mogelijkheden op de open dag van een opleidingsbedrijf in de installatie- en elektrotechniek op 9 maart. Leerlingen worden onder meer geïnformeerd over BOL- en BBL-mogelijkheden. Misschien is werkend leren iets voor ze.

Beleving centraal

Tijdens de open dag staat beleving centraal. Leerlingen en studenten hoeven niet alleen te luisteren en te kijken, maar kunnen juist ook zelf aan de slag. Alle gereedschappen en materialen zijn aanwezig. Op 9 maart van 14.00-19.00 uur zijn alle leerlingen en studenten welkom. En wil je als onderwijsgevende ook zelf een kijkje komen nemen? U bent van harte welkom! Op de site van Wij Techniek vindt u meer informatie.

De voordelen van een opleiding in de installatie- en elektrotechniek

✔  Heel veel banen en opleidingsmogelijkheden

✔  Mogelijkheid tot leren en werken tegelijk, dus direct geld verdienen

✔  Werken in een innovatieve en duurzame sector

9 maart: open dag opleidingsbedrijven - Maak Het Met Techniek